Fatimas Hånd & debataften med lokalpolitikere

Mandag d. 30 oktober havde Kollegiet besøg af de trofaste frivillige fra Fatimas Hånd. De lavede lasagne og hyggede om beboerne. Efterfølgende stod der valg på plakaten. Beboerrådet havde arrangeret en debataften med lokalpolitikere fra Københavns Kommune hvor der bl.a. blev diskuteret social- og beskæftigelsespolitik. 

 

Sommerfest '17

Efter petanquedysten (se billederne nedenfor) blev der tændt op for grillen og serveret lækker mad til alle de fremmødte. Efter desserten blev der spillet op til fest og der var godt gang i dartspillet. (billederne er beboernes egne)

 

Petanque dyst

I august holdt KFUM's Kollegium sommerfest for nuværende og tidligere beboer, personale og andet godtfolk. Inden festen blev der afholdt en petanque turnering - beboerne mod personalet. Personalet måtte se sig slået af et overlegent beboerhold. Der er revanche næste år. (Billederne er beboernes egne)

 

Politimuseet

Beboerrådet havde arrangeret en tur til Politimuseet for beboerne på KFUM's Kollegium. I fælles flok drog 8 afsted og brugte sammen en eftermiddag på museet. Billederne er beboernes egne.

 

Tribeca NV

Restaurant Tribeca NV og den sociale organisation WeShelter arrangerede d. 19. januar frokost for 50 af byens hjemløse borgere. KFUM's Kollegium var også inviteret med. Derfor drog 8 af vores beboere og en medarbejder til NordVest hvor de nød en dejlig frokost i hinandens selskab.