KFUM's Kollegium

KFUM's Kollegium er et midlertidigt botilbud under Servicelovens §110. Der er 59 pladser fordelt på 3 placeringer; 48 værelser på Kollegiet på Artillerivej samt 11 værelser fordelt på to satellitboliger på Amager.

Kollegiet på Artillerivej har 48 værelser fordelt på 6 etager. Der er 8 værelser på hver etage med fælles spisekøkken og opholdsstue, toiletter og bade. I køkkenet har beboerne mulighed for selv at lave mad, der er bl.a. komfur, ovn og mikroovn. Køkkenet ligger i forbindelse med en fælles opholdsstue med spiseplads og sofaarrangement så der er mulighed for at nyde sin mad og hygge med de andre beboere på gangen.

Værelserne på kollegiet er ca. 12 m2 og møbleret med bl.a. sovesofa, klædeskab, kommode, skrivebord og et lille sofabord. Alle værelser har en håndvask og spejl. Der er yderligere køleskab på værelserne samt et tørskab i køkkenet hvor man kan opbevare sine køkkenredskaber og tørvarer.  

Kontorbygningen er indrettet med reception, køkken, spise-, opholdsstue samt fælles aktivitetsrum med bl.a. poolbord. Derudover har vi et vaskerum med en vaskemaskine og tørretumbler. Her kan man vaske gratis ved at booke en 2-timers vasketid én gang om ugen.

Kollegiets bygninger grænser op til Amager Fælled så der er mulighed for at nyde naturen og roen fra vores terrasse eller på de grønne arealer omkring grunden.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com