Frivillighed på KFUM's Kollegium

På KFUM's Kollegium forsøger vi så vidt muligt at inddrage frivillige i vores hverdag. Det kan være lige fra tilbagevendende sociale sammenkomster til enkeltopstående begivenheder. En stor del af den frivillighed vi modtager kommer fra lokalområdet, der viser deres engagement ved at tilbyde deres hjælp i form af donationer af tøj, møbler og mad.

Et fast inventar på KFUMs Kollegium er frivilliggruppen Fatimas Hånd. Fatimas Hånd er en ikke politisk eller religiøs velgørende organisation hvis arbejde beror sig på de menneskelige værdier såsom næstekærlighed, respekt og ansvar. En gang om måneden arrangerer de fællesspisning og banko for vores beboere. Det skaber nogle fælles sociale referencerammer og giver mere socialt indhold i beboernes hverdag på KFUM's Kollegium. Læs mere om Fatimas Hånd og deres frivilligprojekter her.

Vi samarbejder også med en række andre frivillige organisationer fx Det Runde Bord og Fødevarebanken, der formidler gratis overskudsmad til sociale institutioner. Derudover sørger en frivillig for, at vi får overskydende brød fra bl.a. Meyers Bageri.

Samtidig får vi henvendelser fra privatpersoner og samarbejdspartnere i forbindelse med frivilligprojekter. Bl.a. blev vi kontaktet af nogle U-17 drenge fra FC Nordsjællands fodboldakademi i forbindelse med et velgørenhedsprojekt og med deres hjælp fik vi anlagt en petanquebane til beboerne. 

 

Bliv frivillig

Ønsker du at gøre en indsats for socialt udsatte? Og har du lyst til at være med til at arrangere aktiviteter for mænd og kvinder der er hjemløse? Har du lyst til at være frivillig eller lave et arrangement for vores beboere, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt vores frivilligansvarlige på telefon 9339 2392 eller mail ar9h@sof.kk.dk.

javinform.com Shemale Porn comicsmap.cc javplays.com